Bestsellers din categoria Utile,


Utile
  Dictionare Atlase Medicina
  Medicina Naturista Gastronomie Ghiduri Turistice

Pagina 6. Titluri de la 26 la 30 280 titluri
Alimentatia preventiva impotriva bolilor cardiovasculare

Alimentatia preventiva impotriva bolilor cardiovasculare


Autor: Vican Pierre

Editura: Polirom

Care sunt bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Ce regimuri trebuie sa urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace? Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari, prezentand inima si sistemul circulator, afectiunile cardiovasculare, precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire. Veti afla care sunt beneficiile consumului de fructe si legume, uleiuri vegetale, produse marine, fibre alimentare si de ce este bine sa mancati cu moderatie produse de patiserie, carne sau dulciuri. detalii...
Alimentatia preventiva impotriva cancerului

Alimentatia preventiva impotriva cancerului


Autor: Picard Marie-Amelie

Editura: Polirom

Bazata pe rezultatele celor mai recente cercetari asupra legaturii dintre alimentatie si cancer, cartea va invata cum sa preveniti aceasta boala necrutatoare. Sunt prezentate substantele cancerigene si antioxidantii- elemente protectoare ce neutralizeaza agentii carcinogeni-, precum si cele mai importante 20 de alimente cu eficienta dovedita in combaterea cancerului. Lista acestora este completata de o serie de retete, variate si usor de preparat. Urmand sfaturile si recomandarile incluse in lucrare, veti reusi sa reduceti riscul imbolnavirii de cancer printr-o alimentatie corecta si sanatoasa. detalii...
Alimente care ard grasimi

Alimente care ard grasimi


Autor: Shreeve Caroline M.

Editura: House Of Guides

Mai devreme sau mai tarziu, tot trebuia sa apara o solutie pentru problema ratei scazute de ardere a grasimilor, de care sufera multe persoane obeze. Autoarea, medic nutritionist, a analizat capacitatile dietei de ardere a grasimilor, in plin studiu al utilizarii anumitor alimente in scopul cresterii metabolismului "lenes" al obezilor. Cercetarile care au urmat au condus la dezvoltarea unui program de slabire prin alimente care ard grasimi, ce implica un prim pas- programul de slabire rapida, timp de doua saptamani, urmat de doua saptamani de echilibrare a greutatii prin programul de mentinere, care permite largirea gamei de alimente consumate si incurajeaza formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase. "Intregul program se bazeaza pe cresterea ratei de ardere a grasimilor de catre organism si a functionat cu succes la 78% dintre cei pe care i-am tratat." afirma autoarea cartii. Ea garanteaza ca veti slabi, fara sa va infometati, 2,5-3 kilograme pe saptamana si veti descoperi o serie de retete delicioase si simple care pot fi adaptate pentru serviciu, familie sau petreceri. detalii...
Alimentele. Adevar si impostura

Alimentele. Adevar si impostura


Autor: Chevallier Laurent

Editura: Polirom

Consumam zilnic alimente care contin substante ce ne pot afecta sanatatea. Substituentii zaharului sau diversele arome pot fi daunatoare pentru organism, iar ambalajele din plastic permit trecerea moleculelor chimice in alimente. Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului, lucrarea prezinta pericolele pe care le implica aditivii si colorantii alimentari si propune solutii practice care sa ne ajute sa interpretam corect etichetele produselor, sa alegem alimentele adecvate organismului nostru si sa preparam mancaruri sanatoase. detalii...
Anatomie pentru miscare vol.1

Anatomie pentru miscare vol.1


Autor: Calais-Germain Blandine

Editura: Polirom

Lucrarea contine notiuni fundamentale de anatomie pentru toate tehnicile corporale- dans, yoga, arte martiale, gimnastica etc.- prezentate intr-o maniera accesibila. Studentii si profesorii de la facultatile de educatie fizica si sport, antrenorii, dar si cei care practica sport pe cont propriu gasesc in acest prim volum descrierea aparatului locomotor, insotita de peste 1.000 de planse ce reprezinta oasele, articulatiile, muschii si actiunea acestora in timpul diferitelor miscari. Sunt descrise: trunchiul: coloana vertebrala, bazinul, cutia toracica; membrele superioare: umarul, cotul, incheietura mainii, mana; membrele inferioare: soldul, genunchiul, gleza, laba piciorului. Pentru fiecare dintre aceste regiuni se prezinta: morfologia; miscarile; oasele, articulatiile, muschii. detalii...

 <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>
Versiune in limba Engleza | Germana | Franceza
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams - Vizualizati camere live din Óntreaga lume si descoperiti destinatii turistice minunate

FB Promo