Bestsellers - Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti, Boerescu Dan-Silviu, Editura Trei


     
  Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti

Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti


Autor: Boerescu Dan-Silviu
Editura: Trei
Comanda "Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa

Arta culinara traditionala: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lamaie, costite de porc in prapur, dulceata de patlagele verzi, epigrame de miel, flori de salcam coapte, haragnis-balmus, lapte de migdale, lapte zburat, lostrita gatita domneste, muhalebiu, mustalevria, parjoala negustorului, pelin de mai - 679 de retete de demult, plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi, culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.
 
inapoi


Scrie un comentariu despre aceasta carte
Recomanda aceasta carte

 
Alte titluri scrise de Boerescu Dan-Silviu


 

Recomanda aceasta carte

     
  Numele dvs: *
  Emailul dvs: *
  Numele destinatarului: *
  Emailul destinatarului : *
  Comentariu:
 



FB Promo