Bestsellers - Indicele glicemic, Montignac Michel, Editura Litera International
Categorii
Despre Romania
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Bestsellers
Singuratatea numerelor prime
Cum sa angajati si sa pastrati cei mai buni oameni
Frumusete de vanzare
Apararea lui Galilei
Dictionar de argou al lumii interlope
Brida
Al treilea Reich
Relatii EX-uale
Teama de zbor
Teste prenatale
Motivatie si personalitate
Intalnirea lui Marcello
Maestrul mason si arta regala
Starea lumii 2008
Cronici romantate
Ghid Romania
Traditia crestina vol V
Sosuri.Pregatire.Asezonare.Utilizare.Retete
Viata irosita a Evei Braun
Gradini romantice
Cum sa angajati si sa pastrati cei mai buni oameni
Frumusete de vanzare
Apararea lui Galilei
Dictionar de argou al lumii interlope
Brida
Al treilea Reich
Relatii EX-uale
Teama de zbor
Teste prenatale
Motivatie si personalitate
Intalnirea lui Marcello
Maestrul mason si arta regala
Starea lumii 2008
Cronici romantate
Ghid Romania
Traditia crestina vol V
Sosuri.Pregatire.Asezonare.Utilizare.Retete
Viata irosita a Evei Braun
Gradini romantice
![]() |
Indicele glicemicAutor: Montignac Michel Editura: Litera International
Comanda "Indicele glicemic" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa
Conceptul de indice glicemic, folosit in mod revolutionar de Michel Montignac inca din 1986, redefineste principiile dietei alimentare. Indicele glicemic masoara capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei (adica al zaharului din sange), in raport cu o scara de valori avand ca punct de referinta glucoza. Montignac demonstreaza ca alimentele cu IG scazut (legume, fructe proaspete) isi elibereaza treptat energia in organism, creand o senzatie prelungita de satietate. In schimb, cele cu IG mare (painea alba, cartofii prajiti) produc energie de scurta durata, organismul simtind repede nevoia unei noi gustari. Dupa o prima parte, de teorie a nutritiei, axata pe conceptul de IG, cartea va ofera liste cu alimente, in functie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu inseamna doar scaderea in greutate, ci si diminuarea riscului de aparitie a unor boli precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare. |
|||||||
|
|
Tweet |
|
Alte titluri scrise de Montignac Michel |