Bestsellers - Ghidul cocteilurilor 2007, , Editura House of Huides
Categorii
Despre Romania
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Bestsellers
Al Pacino
Garzi garzi
Cele mai frumoase basme arabe
Aventuri solitare
Viata irosita a Evei Braun
Isme, sa intelegem moda
Ultima republica vol.1
Secrete din trecut
Combinarea alimentelor si digestia
Dieta Montignac. Mananca de placere,mentine-te in forma
Disciplina fara tipete si palme
Calatorii in orice anotimp
Opus Pistorum
Istoria lumii din preistorie pana in anul 2000
Neam fara noroc sau Blestemul lui Zamolxe
Dictionar de coaching
Satire dictionar politic
Inteligenta romantica
Rabbit e bogat
Inmultirea plantelor ornamentale
Garzi garzi
Cele mai frumoase basme arabe
Aventuri solitare
Viata irosita a Evei Braun
Isme, sa intelegem moda
Ultima republica vol.1
Secrete din trecut
Combinarea alimentelor si digestia
Dieta Montignac. Mananca de placere,mentine-te in forma
Disciplina fara tipete si palme
Calatorii in orice anotimp
Opus Pistorum
Istoria lumii din preistorie pana in anul 2000
Neam fara noroc sau Blestemul lui Zamolxe
Dictionar de coaching
Satire dictionar politic
Inteligenta romantica
Rabbit e bogat
Inmultirea plantelor ornamentale
![]() |
Ghidul cocteilurilor 2007Editura: House of Huides
Comanda "Ghidul cocteilurilor 2007" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa
Legenda spune ca denumirea cocktail s-a nascut acum mai bine de un secol, gratie farmacistului Peychaud din cartierul francez al orasului New Orleans. El a avut ideea sa amestece cu brandy bitter-ul tonic pe care il fabrica si il vindea ca remediu impotriva durerilor de stomac. Combinatia a devenit faimoasa si clientii veneau sa cumpere licoarea pentru gustul si aroma ei deosebita. In farmacie, Peychaud le servea bautura in mici recipiente, asemanatoare suporturilor de ou, coquetier de catre vorbitorii de limba franceza. Prin stalcirea cuvantului francez, a rezultat termenul cocktail. Un ghid de cocteiluri este la fel de util ca o carte de bucate ori un ghid de hoteluri si restaurante. Trebuie sa fiti informati pentru a putea alege, fara riscuri, din paleta atat de variata de oferte pe care contemporaneitatea vi le aseaza in fata. |
|||||||
|
|
Tweet |
|